Calcium 15

Olitar Calcium 15 oldukça güçlü bir kalsiyum (Ca) kaynağıdır.

Domates, karpuz, kavun, erik ve narenciyede kabuk ve meyve çatlamaları, çiçeklerde gelişme yavaşlamasını ve özellikle domateste çiçek burnu çürüklüğünü ortadan kaldırır.

Hem meyve kalitesini hem de vejetatif gelişmeyi aynı anda iyileştirir.

Tescil No: 35493
Teknoloji: NOCH
Ambalaj: 1 – 5 – 20 Litre
pH: 5,40
EC: 0,64

Stok kodu: 35493

Kullanım Tavsiyesi

Calcium 15 kabuk ve meyve çatlamaları önleyen sıvı gübre; bağ, sebzeler, meyveler ve tarla bitkileri için yetiştiriciliğin uygun safhasında;

  • Yapraktan: 250-300 cc 100 L su ile
  • Topraktan: 2-3 L dekara uygulama önerilir.

Not: Verilen doz uygulama başına miktardır ve tavsiye niteliğindedir.

Garanti Edilen İçerik W/W%

Toplam Azot (N):

9

- Nitrat Azotu (NO3-N):

8,4

- Amonyum Azotu (NH4-N):

0,6

Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO):

15