Calcium 15

Olitar Calcium 15 oldukça güçlü bir kalsiyum (Ca) kaynağıdır. Domates, karpuz, kavun, erik ve narenciyede kabuk ve meyve çatlamaları, çiçeklerde gelişme yavaşlaması ve yaprak ucu kararmaları ortadan kalkar.

Ürün kalitesi ve verimi arttırır.

Tohumlarda karbonhidrat protein depolamasında artış sağlar.

Bitkiye hazır organik madde sunar. Hem meyve kalitesini hem de vegetatif gelişmeyi aynı anda hızlandırır.

Tescil No: 24117
Teknoloji: NOCH
Ambalaj: 1 – 5 – 20 Litre
pH: 5,40
EC: 0,64

Stok kodu: 35493 Kategoriler:

Açıklama

Calcium 15 kabuk ve meyve çatlamaları önleyen sıvı gübre; bağ, sebzeler, meyveler ve tarla bitkileri için yetiştiriciliğin uygun safhasında;

  • Yapraktan: 250-300 cc 100 L su ile
  • Topraktan: 2-3 L dekara uygulama önerilir.

Not: Verilen doz uygulama başına miktardır ve tavsiye niteliğindedir.

Ek bilgi

Toplam Azot (N):

9

- Nitrat Azotu:

8,4

- Amonyum Azotu:

0,6

Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO):

15